Bar: Dvije osobe osumnjičene da su oduzele vozilo; Sutomore: Maloljetnik osumnjičen da je ukrao mobilni telefon

Iz Uprave policije su rekli da sumnja da su oduzimanje vozila izvršili, N.A. (20) i D.B. (19)

4640 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu zbog krivičnog djela oduzimanje vozila, protiv dvije osobe, dok se za krivično djelo krađa sumnjiči jedna maloljetna osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Oni su dodali da su oduzimanje vozila izvršili, kako se sumnja, N.A. (20) i D.B. (19) na način što su 16. aprila u 1.30 časova, ušli u otključano vozilo koje se nalazilo na parkingu u Ulici 24. novembra u Baru.

"Unutra su pronašli ključ, te su vozilo stavili u pogon i vozili se u pravcu više lokacija. Istog datuma, u 15 časova vozilo su ostavili na parking prostoru u ulici Jovana Tomaševića u Baru. Protiv njih je podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela oduzimanje vozila", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv 15-godišnjeg maloljetnika zbog sumnje da je ukrao mobilni telefon.

"On je, kako se sumnja, 23. maja oko 19 časova u Sutomoru, prilikom boravka u dvorištu škole, sa tribine otuđio jedan mobilni telefon. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, po nalogu postupajućeg tužioca", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: