Tuča u Nikšiću, uhapšeno šest osoba: Dvoje povrijeđeno oštrim predmetom

Uprava policije sa saopštila da na licu mjesta po dolasku policije nisu zatečene osobe koje su učestvovale u tuči

27531 pregleda 20 reakcija 22 komentar(a)
Nikšić (Ilustracija), Foto: Luka Zeković
Nikšić (Ilustracija), Foto: Luka Zeković

Šest osoba uhapšeno je zbog tuče koja se sinoć dogodila u Nikšiću, saopšteno je Uprave policije (UP).

Policija je, kako se navodi, obaviještena oko 22 časa da je u Ulici VI crnogorske došlo do tuče između više osoba.

"Slobode su, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči, lišeni V.B. (23), S.N. (21), N.L. i M.Š., dok su A.C. i N.Ć. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje", rečeno je iz UP.

Na licu mjesta, kako su kazali, po dolasku policije nisu zatečene osobe koje su učestvovale u tuči, te da je lice mjesta obezbijeđeno i da je izvršen uviđaj i izuzeti materijalni tragovi.

"Zaposleni u Hitnoj medicinskoj pomoći su policiju oko 22.20 časova upoznali da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica sa povredama nanesenim oštrim predmetom i dva lica sa povredama iz tuče", saopštili su iz UP:

Oni su naveli da je policija utvrdila da su oštrim predmetom nanesene povrede A.C. (20) u predjelu stomaka, te N.Ć. (20) u predjelu kuka.

"Ljekarskom dokumentacijom konstatovane su im lake tjelesne povrede. Osim toga, utvrđeno je da su M.Š. (30) i N.L. (29) takođe zadobili lake tjelesne povrede", piše u saopštenju UP.

Oni su naveli da je u odnosu na ovaj događaj policija upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, te da su preduzete intenzivne mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i prikupila obavještenja od većeg broja osoba.

"Policija preduzima dalje intentizvne mjere i radnje na identifikaciji svih učesnika tuče i utvrđivanja svih ooklnosti i činjenica radi potpunog rasvjetljavanja događaja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: