Uhapšene dvije osobe, sumnjiče se da su pokušali da prokrijumčare sedam stranih državljana preko teritorije Crne Gore

Sumnja se da su Dž.C. (20) i S.B. (20) uz određenu novčanu nadoknadu izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi

10188 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dvadesetogodišnji Dž.C. i S.B. uhapšeni su zbog sumnje da su preko teritorije Crne Gore pokušali da prokrijumčare sedam stranih državljana.

"Granična policija je 18. juna 2023. godine oko 19 časova u mjestu Karabuško Polje, zaustavila "VW Golf" podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao DŽ.C. (20), dok se na mjestu suvozača nalazio S.B. (20). U vozilu je bilo još sedam stranih državljana koji nisu posjedovali lična dokumenta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se dodaje sumnja se da su Dž.C. i S.B. uz određenu novčanu nadoknadu izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

"Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici policija lišila slobode ova dva lica zbog sumnje da su izvršila krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi", navodi se u saopštenju

Bonus video: