Određen pritvor Mićkoviću, Simaniću, Lješkoviću i Ratki Mandić

Rajko Đurović pušten je da se brani sa slobode i određena mu je mjera nadzora. Kao organizator grupe označen Ivan Mićković, ali on još nije uhapšen. Sutkinja je i njemu odredila pritvor

36067 pregleda 54 reakcija 9 komentar(a)
Jedan od uhapšenih Marko Mićković, Foto: Boris Pejović
Jedan od uhapšenih Marko Mićković, Foto: Boris Pejović

Sutkinja za istragu Višeg suda u Podgorici Suzana Mugoša odredila je pritvor do 30 dana Marku Mićkoviću, Ratki Mandić, Mileti Simaniću i Đoku Lješkoviću, koje Specijalno državno tužilaštvo tereti da su kao organizovana kriminalna grupa švercovali cigarete od kraja 2018. do novembra 2020. godine.

Rajko Đurović pušten je da se brani sa slobode i određena mu je mjera nadzora - zabrana sastajanja sa određenim licima, kazala je "Vijestima" Marija Raković, samostalna savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda.

Kao organizator grupe označen je Nikšićanin Ivan Mićković, ali on još nije uhapšen. Sutkinja je i njemu odredila pritvor.

“Grupa se tereti da je švercovala cigarete koje im je Uprava prihoda i carina donijela na uništavanje. Dio dokaza SDT je obezbijedio uz međunarodu pomoć, odnosno preko Skaj aplikacija, ali i preko izjava svjedoka u tom predmetu”, kazao je ranije izvor "Vijesti".

Povezani članci

20. Jun 2023.

Mićkovića terete i svjedoci i Skaj?

Bonus video: