Oduzeti pištolji i municija, uhapšen Kolašinac zbog vožnje pod dejstvom alkohola

z Uprave policije je saopšteno da je šavnička policija juče oko 17.20 časova na dijelu regionalnog puta Šavnik – Kolašin u mjestu Semolj zaustavila i kontrolisala vozilo marke "Škoda Felicia", podgoričkih registarskih oznaka

6564 pregleda 8 komentar(a)
Oduzeti pištolji i municija, Foto: Uprava policije
Oduzeti pištolji i municija, Foto: Uprava policije

Šavnička policija je kontrolom vozila pronašla oružje i municiju, te uhapsila vozača koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Iz Uprave policije je saopšteno da je šavnička policija juče oko 17.20 časova na dijelu regionalnog puta Šavnik – Kolašin u mjestu Semolj zaustavila i kontrolisala vozilo marke "Škoda Felicia", podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.L. (33) iz Kolašina, dok su se u vozilu nalazili P.R. (57) i M.L. (34), oba iz Kolašina.

"Policijski službenici su kod P.R. pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M-57 sa okvirom i 27 komada municije, kao i startni pištolj sa 79 komada municije za taj pištolj. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima protiv P.R. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, utvrđeno je da je M.L. (33) upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,31 g/kg", istuče se u saopštenju.

M.L. (33) je uhapšen zbog počinjenog prekršaja.

Bonus video: