Pljevljaka terete za pokušaj ubistva sugrađanina

I.Ć. izboden nožem u stomak, napadač pobjegao vozilom sa lica mjesta

6075 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Iz policije su se danas zvanično oglasili povodom hapšenja Pljevljaka N.P. (34) koji se sumnjiči da je u nedjelju, 25. juna pokušao ubiti sugrađanina I.Ć.

I.Ć. je toga dana, oko 16 sati, izboden nožem u stomak i grudi ispred prostorija Hitne medicinske pomoći u toj opštini, a osumnjičeni je uhapšen nekoliko sati nakon napada.

Iz Uprave policije je saopšteno da su policajci tada na licu mjesta zatekli povrijeđenog I.Ć, a da je tada nepoznati napadač pobjegao vozilom.

"Preduzimajući dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su uspostavili blokadu i izvršili obezbjeđenje užeg i šireg lica mjesta, te su tokom vršenja uviđaja pronašli i izuzeli određeni broj predmeta i tragova, koji se dovode u vezu sa izvršiocem, a koji će biti predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

"Daljom kriminalističkom obradom policijski službenici su identifikovali izvršioca i utvrdili da se radi o licu N.P. (34) iz Pljevalja koji je, kako se sumnja, pokušao oštećenog lišiti života, na način što mu je zadao više ubodih rana nožem u predjelu stomaka i grudi tom prilikom nanoseći mu teške tjelesne povrede. U rejonu sela Borovica oko 18.30 časova istog dana policijski službenici su locirali, a zatim i lišili slobode izvršioca ovog krivičnog djela", saopšteno je iz policije.

Uhapšenom se na teret stavlja krivično djelo - ubistvo u pokušaju.

Bonus video: