Podgorica: Uhapšena jedna osoba zbog sumnje da je prodavala heroin, dvije će krivično odgovarati

U centru Podgorice uhapšen B.J. (47), policija u Ulici Španskih boraca, kako je saopšteno iz policije, zatekla M.D. u konzumiranju džointa

8347 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhpsila je B.J. (47) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici su u ulici Balšića primijetila zaustavljeno vozilo, iz kojeg je suvozač jednoj osobi ispred vozila dodalo u ruku nepoznatu materiju.

"Nakon što je vozilo nastavilo kretanje, zaustavljeno je od strane službenika policije u ulici Ivana Crnojevića gdje je izvršen pregled lica i vozila. Vozilom je upravljao B.J. (47), a u vozilu je pronađeno šest pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i sedam komada tableta sa liste opijata. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se B.J. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju policije.

Navodi se da je u ulici Španskih boraca policija kontrolisala M.B. (23) i M.D. (23), te da je M.D. zatečen u konzumiranju džointa.

"Kriminalističkom obradom policije je došla do sumnje da je M.B. omogućio M.D. uživanje opojne droge, te je protiv M.B. podnijeta krivična prijava nadležnom tužiocu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Bonus video: