Budva: Zbog razbojništva uhapšena jedna osoba, za dvije se još traga

Ukrali 2.000 eura, tri mobilna telefona i druge lične stvari

7255 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ilija Pavlović (34) iz Budve uhapšen je sinoć zbog sumnje da je zajedno sa Kemalom Kadićem (46) i Mirzom Kadićem (22) iz Bijelog Polja ukrao oko 2.000 eura, tri mobilna telefona i druge lične stvari. Za dvojicom Bijelopoljaca se još traga.

"Budvanskoj policije je, 28. juna, neposredno nakon ponoći anonimno prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira na jednom parkingu u Budvi. Izlaskom na lice mjesta nisu zatečena lica. Oko 01.10 časova službenici Hitne medicinske pomoći su obavijestili policiju da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupila tri lica, sa povredama iz nasilja.", saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici su od njih prikupili obaviještenja na okolonosti zadobijenih povrede, kada su naveli da im je, dok su se nalazili ispred svog vozila na parkingu, prišla grupa lica, njih sedam ili osam, koji su tom prilikom saopštili da su policijski službenici i naložili im da izvade sve lične stvari na auto. Po njihovom kazivanju, ova lica su ih nakon toga fizički napala, zadajući im upotrebom palica udarce po glavi i tijelu.", dodaje se u saopštenju.

Iz UP ističu da je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici ovaj događaj kvalifikovao kao krivično djelo razbojništvo.

Bonus video: