Policija pronašla kokain, krivična prijava protiv državljanina BiH

Policija je, kako se navodi, izvršila pretres stana i prostorija koje koristi V.K. i pronašla dva pakovanja kokaina, težine oko 15 grama, dvije vage i prašak nepoznatog porijekla

6201 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Krivična prijava podnijeta je protiv V.K. iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje da posjeduje kokain, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Policija je, kako se navodi, izvršila pretres stana i prostorija koje koristi V.K. i pronašla dva pakovanja kokaina, težine oko 15 grama, dvije vage i prašak nepoznatog porijekla.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" – Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući aktivnosti u cilju sprečavanja zloupotrebe narkotika, protiv jedne osobe podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", rečeno je iz UP.

Oduzeti materijal, kazali su iz UP, biće predmet vještačenja u njihovom Forenzičkom centru.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv V.K. podnese krivična prijava zbog gore navedenog djela", naveli su iz UP.

Bonus video: