Krivične prijave protiv dvije osobe zbog nedozvoljnog držanja oružja i municije

"Pronađeno je i oduzeto 180 komada municije različite vrste i kalibra u ilegalnom posjedu i optički nišan. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu protiv I.Đ. je podnijeta krivična prijava", kazali su iz UP

6450 pregleda 2 komentar(a)
Municija pronađena u Gusinju, Foto: Uprava policije
Municija pronađena u Gusinju, Foto: Uprava policije

Protiv I.Đ. i P.B. podnijete su krivične prijave zbog sumnje da posjeduju oružje i municiju bez dozvole, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Policija je u Gusinju, kako se navodi, izvršila pretres stana i prostorija koje koristi I.Đ.

"Pronađeno je i oduzeto 180 komada municije različite vrste i kalibra u ilegalnom posjedu i optički nišan. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu protiv I.Đ. je podnijeta krivična prijava", kazali su iz UP.

Policija je, dodaje se, u Beranama izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi P.B., kojom prilikom je pronašla i oduzela "dvije inicijalne kapisle i deset komada municije različite vrste i kalibra".

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se protiv P.B. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", rečeno je iz UP.

Bonus video: