URA: Sve što je Abazović govorio potvrđuje se tačnim, sada je na potezu Tužilaštvo

"Da je vrijeme majstorsko rešeto i da će istina kad tad izaći na vidjelo i ovog se puta potvrdilo ispravnim", saopšteno je iz GP URA

21268 pregleda 90 reakcija 40 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: URA
Građanski pokret URA, Foto: URA

Građanski pokret URA i Dritan Abazović su bez zadrške razotkrili mafiju koja je ovu državu držala zarobljenom 30 godina, saopšteno je iz te partije.

U saopštenju navode da "sve što je predsjednik Vlade i predsjednik URE Dritan Abazović govorio u prethodnih dvije i po godine ispostavlja se tačnim".

Iz URA su povodom objavljenih skaj prepiski naveli da one govore "o finansiranju iz crnih fondova Demokratske partije socijalista i njenog bivšeg predsjednika Mila Đukanovića.

"Juče smo svjedočili da se po prvi put u SKY prepiskama pominje i "Tigar", kodno ime suvlasnika kompanije Bemax Ranka Ubovića kao važnog šrafa u mreži organizovanog kriminala. Vrijeme je majstorsko rešeto, a građani imaju pravo da znaju istinu", naglašavaju iz URE.

Da je vrijeme majstorsko rešeto i da će istina kad tad izaći na vidjelo i ovog se puta potvrdilo ispravnim, dodaju iz pokreta URA, pozivajući sve građane da pročitaju objavljene SKY prepiske.

"URA i Abazović su bez zadrške razotkrili mafiju koja je ovu državu držala zarobljenom 30 godina. Sada je na potezu i nadležno Tužilaštvo koje treba da procesuira jasna krivična djela objelodanjena kroz SKY komunikaciju. Ruka pravde je nezaustavljiva", zaključuju iz URE.

Bonus video: