U Podgorici uhapšen muškarac: Policiji dao lažna dokumenta, potražuje ga Srbija?

Iz Uprave policije su kazali da je J.M. uhapšen zbog izvršenog djela na teritoriji Crne Gore, a dalji postupak oko ekstradicionog postupka je u toku

13886 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je J.M. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, a daljim provjerama utvrđeno da njega potražuje Srbija radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 11 mjeseci, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, podgorička policija je u Ulici španskih boraca kontrolisala vozilo kojim je upravljao J.M., a koji je policijskim službenicima na uvid dao lažna lična dokumenta, na ime druge osobe. Daljim provjerama policijski službenici su utvrdili da je za ovim licem raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Beograd. Ovo lice Republika Srbija potražuje radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 11 mjeseci, zbog izvršenog krivičnog djela falsifikovanje isprave u vezi sa krivičnim djelom navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je J.M. uhapšen zbog izvršenog djela na teritoriji Crne Gore, a dalji postupak oko ekstradicionog postupka je u toku.

Bonus video: