Na Debelom Brijegu zaplijenjeno skoro 114.000 eura: Prekršajna prijava protiv državljanina Poljske

Iz Uprave prihoda i carina je saopšteno da je prekršaj otkriven u subotu, 8. jula, u ranim jutarnjim satima, kada je na izlazu iz zemlje u 4:17 za detaljan pregled izdvojen automobil marke merecedes poljskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Poljske

19044 pregleda 6 komentar(a)
Dio zaplijenjenih para, Foto: Uprava prihoda i carina
Dio zaplijenjenih para, Foto: Uprava prihoda i carina

Službenici Uprave prihoda i carina, Carinske ispostave Debeli Brijeg, su u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave policije, otkrili su i zaplijenili novčana sredstva u različitim valutama u ukupnom iznosu od 113.800 eura.

Iz Uprave prihoda i carina je saopšteno da je prekršaj otkriven u subotu, 8. jula, u ranim jutarnjim satima, kada je na izlazu iz zemlje u 4:17 za detaljan pregled izdvojen automobil marke merecedes poljskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Poljske.

pare
foto: Uprava prihoda i carina

"Detaljnim pregledom vozila u dijelu iza naslona prednjeg sjedišta pronađena su neprijavljena novčana sredstva i to: 100.000poljskih zlota (22.000 eura), 5.500.000albanskih leka (53.000 eura), 76.000 bugarskih leva (38.800 eura)", navodi se u saopštenju.

pare
foto: Uprava prihoda i carina

Neprijavljeni novac je oduzet, a protiv navedenog lica podnešena je prekršajna prijava nadležnom Sudu za prekršaje, gdje mu je izrečena novčana kazna.

Bonus video: