Ljuškoviću zadržavanje do 72 sata: Osumnjičen da je kolima udario pješaka

Ljušković je kako se sumnja 8. jula vozilom marke “Reno senik” udario pješaka Mevludina Kadića (73), koji je zbog teških tjelesnih povreda iste večeri hitno transportovan u Kliniči centar Crne Gore

8721 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Alminu Ljuškoviću (18) osumnjičenom da je kolima udario pješaka i pobjegao sa lica mjesta određeno je zadržavanje do 72 sata.

Državna tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju Danijela Đuković odredila mu je zadržavanje zbog krivičnog djela “ teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja” , u sticaju sa krivičnim djelom “nepružanje pomoći licu u saobraćajnoj nezgodi.

Ljušković je kako se sumnja 8. jula vozilom marke “Reno senik” udario pješaka Mevludina Kadića (73), koji je zbog teških tjelesnih povreda iste večeri hitno transportovan u Kliniči centar Crne Gore.

"Krivičnom prijavom je predstavljeno da su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila dana 08. juča 07.2023. godine, oko 20:26 časova u ulici III Sandžačke, u Bijelom Polju, učestvovali putničko vozilo marke „Renault Scenic“, kojim je iz pravca Ribarevina u pravcu Bijelog Polja, upravljao A.LJ. i pješak oštećeni M.K. Nakon nezgode vozač, osumnjičeni A.Lj. je napustio lice mjesta”, kazala je tužiteljka Đuković.

Bonus video: