UP: Dvije osobe uhapšene u Sutomoru zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih povreda

"Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru lica R.B. (24), iz Bara i A.Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V., državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela."

3928 pregleda 3 komentar(a)
Sutomore, Foto: Shutterstock
Sutomore, Foto: Shutterstock

Policija je u Sutomoru uhapsila dvije osobe zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru lica R.B. (24), iz Bara i A.Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V., državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela. Tom prilikom nanijeli su mu teške tjelesne povrede, nakon čega su se dali u bjekstvo.", navodi se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da su R.B. i A.Ć. locirani, te da je o svemu obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bar koji je naložio da se protiv R.B. i A.Ć. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"R.B. i A.Ć. su lišeni slobode.", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: