Državljanin Maroka uhapšen u Plužinama: Ukrao ruksak i plaćao ukradenom karticom?

Utvrđeno je da je uhapšeni, zbog drugog krivičnog djela, bio osuđen na tri mjeseca zatvora i izrečena mu je mjera zabrane ulaska u Crnu Goru na pet godina

9058 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Plužinama uhapsila je državljanina Maroka S.B, zbog sumnje da je počinio tri krivična djela.

On se sumnjiči za dvije krađe i zloupotrebu platne kartice.

Iz Uprave policije saopšteno je da se S.B. sumnjiči da je 11. jula, od zaposlene u jednom ugostiteljskom objektu u Plužinama, ukrao ruksak u kome se nalazila platna karitica, novčanik u kojem je bilo 150 eura i druge lične vrijedne stvari, nakon čega je ukradenom karticom platio račun u jednom trgovinskom objektu u toj opštini.

"Nakon što je prijavljeno izvršeno krivično djelo od strane oštećene, policijski službenici Stanice policije Plužine su u kratkom roku identifikovali izvršioca ovog krivičnog djela, locirali ga i lišili slobode. Daljom kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi se o licu koje je u prethodnom periodu zatražilo azil u Crnoj Gori, te da se radi o povratniku u izvršenju heterogenih krivičnih djela, odnosno koje je u prethodnom periodu zbog počinjenog drugog krivičnog djela bilo osuđeno na tri mjeseca zatvora i izrečena mu je mjera zabrane ulaska u Crnu Goru na pet godina", saopšteno je iz policije.

Bonus video: