Kod Podgoričanina našli više od 100 grama marihuane, podnijeta krivična prijava

"Pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 128,8 grama i drugo pvc pakovanje sa istim sadržajem mase 1 gram", kazali su iz policije

7510 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kod I.M. (26) iz Podgorice je pronađeno preko 100 grama marihuane i protiv njega je podnijeta krivična prijava, saopšteno je iz Uprave policije.

Prijava je, kako se navodi, podnijeta po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor su, preduzimajući mjere i radnje shodno planskim aktivnostima, na suzbijanju ulične prodaje opojnih droga, izvršili pretres ugostiteljskog objekta „Marinaio“ kao i pomoćnog objekta (magacina), koji se nalaze u Starom gradu u Kotoru, kao i lica I.M. (25) iz Podgorice i V.Z. (29) iz Republike Srbije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pronađeno je, kazali su iz policije, pvc pakovanje sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 128,8 grama i drugo pvc pakovanje sa istim sadržajem mase 1 gram.

Bonus video: