Plavska i gusinjska policija podnijele prijave: Sumnja za gradnju bez prijave, ekspolataciju šljunka...

Iz Uprave policije su naveli da će zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću krivično odgovarati L.P. (21) iz Plava

3768 pregleda 0 komentar(a)
Gusinje (Ilustracija), Foto: Ivan Ivanović
Gusinje (Ilustracija), Foto: Ivan Ivanović

Plavska i gusinjska policija su tužilaštvu podnijele tri krivične prijave protiv četiri osobe.

Iz Uprave policije je saopšteno da je plavska policija državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu podnijela krivičnu prijavu protiv M.R. (29) iz Plava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

"Sumnja se da je M.R. u prvoj polovini maja bespravno započeo građenje dva objekta na parceli koja se nalazi u dijelu nacionalnog parka "Prokletije", i to u zoni zaštite II", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da su policajci u Plavu i Gusinju nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv M.R. (26) iz Podgorice i S.R. (38) iz Gusinja zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

"Postupajući po saznanju da se u koritu rijeke Grnčar vrši eksploatacija šljunka pripadnici policije su izašli na teren zajedno sa nadležnom inspekcijom gdje je zatečen kamion sa šljunkom kojim je upravljao M.R. i bager kojim je upravljao S.R. Na kamionu se nalazilo oko 50m3 šljunka, dok je nedaleko od bagera bilo lagerisano 150m3 šljunka", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su naveli da će zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćeno organizovanje igara na sreću krivično odgovarati L.P. (21) iz Plava.

"On je, kako se sumnja, u jednom ugostiteljskom objektu u Murinu, bez odobrenja nadležnog organa, priređivao igre na sreću, na način što je instalirao poker apart, te tako omogućio neovlašćeno igranje igara na sreću", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: