Bijelo Polje: Maloljetni državljanin Švajcarske osumnjičen da je nožem teško povrijedio 18-godišnjaka

Iz Uprave policije su kazali da je policija došla do saznanja da su ove dvije osobe zajedno pile alkohol, nakon čega je došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog konflikta

17140 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Maloljetnik (17), državljanin Švajcarske, osumnjičen je da je u Bijelom Polju nožem teško povrijedio A.R. (18).

Iz Uprave policije je saopšteno da je bjelopoljska policija državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnika zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Naime, juče pola sata nakon ponoći policiji u Bijelom Polju je oštećeni A.R. (18) podnio prijavu da je zadobio povrede usled fizičkog konflikta, nakon čega je policija izašla na lice mjesta gdje je zatekla oštećenog koji je transportovan na ukazivanje ljekarske pomoći u medicinsku ustanovu, gdje je zadržan na daljem liječenju. Na licu mjesta je zatečen i prijavljeni maloljetnik, od kojeg je oduzet nož, a on je potom doveden u službene prostorije radi prikupljanja obavještenja na navedene okolnosti", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je kriminalističkom obradom, policija došla do saznanja da su ove dvije osobe zajedno pile alkohol, nakon čega je došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog konflikta kojom prilikom je maloljetnik nožem zadao udarac A.R. u predjelu ruke, a koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

"Alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i kod oštećenog i kod osumnjičenog. Policija je na licu mjesta izvršila uviđaj po nalogu tužioca, a nakon svih preduzetih mjera i radnji nadležnom tužiocu je podnijeta krivična prijava protiv maloljetnika zbog sumnje da je izvršio gore pomenuto krivično djelo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: