Milović: Abazović vodi specijalni rat protiv SDT-a i GST-a, predstavlja tužilaštvo kao kukavice, a sebe kao hrabrog

"Za tri godine potpune kontrole bezbjednosnog sektora Dritan Abazović i Filip Adžić najmoćnijoj organizaciji tzv. Bemaxovcima (nekad 'Grandovcima') uspjeli su da pronađu petarde, a od njenih pripadnika, uspjeli da privedu nekoliko novih BMW X5 automobila"

24661 pregleda 141 reakcija 119 komentar(a)
Milović, Foto: Boris Pejović
Milović, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je da premijer Dritan Abazović "nije propustio" da predstavi tužilaštvo "kao kukavice, a sebe kao hrabrog".

Milović je optužio Abazovića i da vodi "specijalni rat" protiv Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i glavnog specijalnog tužioca (GST) Vladimira Novovića.

"Za tri godine potpune kontrole bezbjednosnog sektora Dritan Abazović i Filip Adžić najmoćnijoj organizaciji tzv. Bemaxovcima (nekad 'Grandovcima') uspjeli su da pronađu petarde, a od njenih pripadnika, uspjeli da privedu nekoliko novih BMW X5 automobila. Naravno, nije propustio da predstavi tužilaštvo kako kukavice, a sebe kao hrabrog, iako tužilaštvo već radi na ovim kompleksnim predmetima uz pomoć Europola, uz opstrukcije koje imaju od policije i ANB", naveo je Milović na Tviteru.

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad tvrdi i da će "specijalni rat koji Dritan Abazović vodi protiv SDT i GST" rezultirati "isto kao i ova 'dobro isplanirana' akcija PTJ".

"Koju su obilježila saplitanja jednih preko drugih, dezorjentacija kretanja i obaranje policijskog inspektora ispred samog ulaza čime su sami sebi blokirali ulaz i sprovođenje akcije. Na kraju, posle decenija šlepera, hiljada boksova i paketa, kilograma i tona koji nisu stali ni posle 30. avgusta 2020. godine, Dritan Abazović po odlasku sa funkcije moći će da se pohvali da im je presreo i zaplijenio paket pirotehnike i par automobila. Pametnima sve jasno, a onim drugima dovoljno da nastave sa 'Hapsi Dritane' i jeftinim marketingom, naveo je Milović.

Bonus video: