Tivat: Oduzeto pola kilograma marihuane, osumnjičeni uhapšen

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.B. navedenu opojnu drogu kupio od nepoznatog lica u Tuzima za iznos od 1.200 eura, a koju je namjeravao da stavi u dalji tzv. ulični promet"

17786 pregleda 12 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije

Tivatska policija uhapsila je M.B. (30) iz tog grada i oduzela oko pola kilograma marihuane. Droga je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.B.

Pretres je obavljen juče po naredbi nadležnog sudije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Prilikom dolaska na lokaciju gdje se nalazi objekat u kojem stanuje M.B. policijski službenici su primijetili vozilo, a kojem je prišao M.B. i kroz otvoren prozor licima u vozilu dodao nešto. Nakon legitimisanja lica i pregleda vozila policija je pronašla i oduzela paketić sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana", navodi se u saopštenju UP.

Iz UP su naglasili da su potom pripadnici policije, prilikom pretresa stana koji koristi M.B., pronašli i oduzeli pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, težine oko 500 grama, osam tableta, vagu za precizno mjerenje, rizle i rokovnik u kojem su se nalazila imena.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.B. navedenu opojnu drogu kupio od nepoznatog lica u Tuzima za iznos od 1.200 eura, a koju je namjeravao da stavi u dalji tzv. ulični promet", dodaje se.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: