Piperović: Ubović nikada nije policiji niti bilo kome poklonio automobile "BMW"

Advokat je kazao da ti automobili nikada nisu bili u vlasništvu Ubovića ili "Bemaxa"

28798 pregleda 81 reakcija 84 komentar(a)
Piperović, Foto: Savo Prelević
Piperović, Foto: Savo Prelević

Pravni zastupnik Ranka Ubovića i njegove kompanije "Bemaks", advokat Zoran Piperović, kazao je "Vijestima" da njegov klijent nikada nije policiji niti bilo kome poklonio automobile "BMW" čije fotografije su danas "Vijesti" objavile kao vozila koje je koristio batinaški eskadron uhapšenog bezbjednjaka Petra Lazovića.

Piperović je pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Upravu policije (UP) da saopšte čija su to vozila i odakle u policiji.

Kazao je i da ti automobili nikada nisu bili u vlasništvu Ubovića ili "Bemaksa".

"Pozivam Upravu policije i Agenciju za nacionalnu bezbjednost da provjere ovo što sam rekao i utvrde da li su ovi automobili ikada bili registrovani na Ranka Ubovića, njemu bliska lica ili na kompaniju Bemaks", rekao je Piperović.

Petar Lazović kojeg Specijalno državno tužilaštvo (SDT) sumnjiči da je kao službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) i UP radio za mafiju, a ne protiv nje ranije se preko kriptovane Skaj aplikacije pohvalio navodnom narko bosu iz Pljevala Darku Šariću da im je Ubović dao šest džipova.

"Brate ovo mogu ja sa momcima, ja sam sve svoje pare što sam imao podijelio momcima, da Z ne zna, da bi me pratili, ja ne stajem i ne može ni u da me spriječi zna on. Dao sam ja već sve brate, učestvuje Tigar non stop kupio nam je 6 džipova", pisao je Lazović.

Bonus video: