Joković: Svi koji su dio bilo koje kriminalne organizacije treba da se nađu iza rešetaka, građani Crne Gore žele pravdu

"Crna Gora mora biti zemlja u kojoj su svi jednaki pred zakonom, kao što Ustav nalaže", rekao je lider SNP-a

9009 pregleda 14 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Svi koji su dio bilo koje kriminalne organizacije, kao i svi oni koji su se bavili švercom droge i cigareta treba da se nađu iza rešetaka, poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je, kako je saopšteno iz SNP-a, pozdravio akciju Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), te kazao da građani Crne Gore žele pravdu i vladavinu prava.

"Ogromni broj građana Crna Gore pozdravlja borbu naših institucija protiv kriminala i mafije i želi pravdu. Čestitke stižu i sa adresa naših ključnih međunarodnih partnera koji nam i pomažu u toj borbi. I neka se zna - Jer Crna Gora mora biti zemlja u kojoj su svi jednaki pred zakonom, kao što Ustav nalaže", rekao je Joković.

On je dodao da je prekretnica nastala 30. avgusta 2020. kada je "osvojena sloboda."

"Od 30. avgusta na ovamo Crna Gore ide ka progresu u pogledu popravljanja životnog standarda i u pogledu dostizanja demokratskih ideala u funkcionisanju našeg društva i države, a posebno dobre rezultate imamo u polju borbe protiv mafije. Nastavljamo istim tempom ka progresivnoj i demokratsko Crnoj Gori", zaključio je Joković.

Bonus video: