Podgorica: U prethodnih 20 dana uhapšen 81 vozač zbog saobraćajnih prekršaja

"Saobraćajna policija je u Podgorici lišila slobode 39 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji većoj od 1,00 g/kg, dok su protiv 90 vozača, koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, podnijete prekršajne prijave, a za njih 29 su izdati prekršajni nalozi", rečeno je iz UP

2640 pregleda 2 komentar(a)
Policija, Foto: Boris Pejović
Policija, Foto: Boris Pejović

Na teritoriji Podgorice, u prethodnih 20 dana, uhapšen je 81 vozač zbog saobraćajnih prekršaja, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) su, kako se navodi, na teritoriji Glavnog grada uhapsili 81 vozača zbog vožnje pod dejstvom akohola, kao i zbog prekoračenja brzine u naseljenom i van naseljenog mjesta.

"Saobraćajna policija je u Podgorici lišila slobode 39 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji većoj od 1,00 g/kg, dok su protiv 90 vozača, koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, podnijete prekršajne prijave, a za njih 29 su izdati prekršajni nalozi", rečeno je iz UP.

Dodaje se da je u dijelu kontrola brzine kretanja na području Podgorice, u istom vremenskom periodu, uhapšeno 42 vozača zbog prekoračenja brzine u naseljenom i van naseljenog mjesta.

"Protiv 164 vozača je saobraćajna policija podnijela prekršajne prijave zbog prekoračenja brzine u naseljenom i van naseljenog mjesta, dok su za 594 vozača izdati prekršajni nalozi zbog navedenog saobraćajnog prekršaja", kazali su iz UP.

Bonus video: