Identifikovani akteri tuče u Rafailovićima, prekršajne prijave protiv osam osoba

U verbalnom i fizičkom kontaktu ulestvovali državljani Rusije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

33756 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Printscreen/TikTok
Foto: Printscreen/TikTok

Policija je identifikovala aktere tuče u Rafailovićima i podnijela prekršajne prijave protiv osam osoba zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Kako je saopšteno iz Uprave policije u Rafailovićima je ispred ugostiteljskog objekta došlo prvo do verbalnog, a potom i fizičkog konflikta između više osoba.

"Utvrđeno je da je L.E., državljanin Ruske Federacije prvo grubo vrijeđao jedno lice iz Budve... Nakon toga je L.E. prišao štandu jedne turistčke agencije gdje je počinio prekršaje iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru na štetu zaposlenog. Potom je došlo do fizičkog obračuna između sa jedne strane L.E., L.D. i L.D. svi državljani Ruske Federacije, a sa druge strane – dva lica iz Republike Srbije – V.M. i V.M., državljanina Bosne i Hercegovine B.P. i državljanina Crne Gore Lj.E.", navodi se u saopštenju policije.

Svi učesnici fizičkog sukoba će, kako se dodaje, prekršajno odgovarati za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

"Nakon ovog događaja, došlo je do fizičkog obračuna između L.E. i Lj.D. iz Podgorice, te je protiv njih takođe podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru. Sa prikupljenim obavještenjima, ljekarskim izvještajima gdje su konstatovane lake tjelesne povrede kod lica L.D. L.D i V.M, izuzetim video nadzorima i javno objavljenim video zapisom detaljno je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da se u radnjama gore navedenih lica ne stiču elementi krivičnog djela", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: