Piperović: Dajte Milikiću potvrdu o oduzetim predmetima

Pravni zastupnik Milike Milikića, traži od Uprave policije da njegovom klijentu do sjutra dostave potvrdu o stvarima oduzetim tokom kontradiverzionog pregleda solitera na obali Morače

10908 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Ana Burić
Foto: Ana Burić

Pravni zastupnik Milike Milikića, advokat Zoran Piperović, tražio je od Uprave policije da sjutra njegovom klijentu dostave potvrdu o stvarima oduzetim tokom kontradiverzionog pregleda solitera na obali Morače.

"Čekao sam da mi se dostavio do večeras do 20 sati, odnosno da moj klijent Milikić dobije potvrdu o oduzetim stvarima, sa njihovim opisom, markom, vrstom i količinom onoga što je uzeto. A s obzirom da već tri dana (Dritan) Abazović i (Filip) Adžić, iako znaju da ne govore istinu, pričaju o municiji i pištoljima, hemijskim sredstvima, tražim od Uprave policije da sjutra u toku dana dostave mom vlastodavcu potvrdu o oduzetim stvarima da bih ja mogao da obavijestim javnost o onome što je zbilja oduzeto i da bi konačno oni dvojija prestali da priča o municiji, pištolju, hemisjkim sredstvima", rekao je Piperović.

Advokat ih je i pozvao da vrate oduzete predmete, ali da ne zaborave štampani Gorski vijenac u više primjeraka i dresove reprezentacije Crne Gore.

"Nadam se da će u potvrdi i navesti da su ušli u otvoreni prostor koji nije bio zaključan i da je svako imao slobodan pristip. Ako to ne urade, narediće im tužilaštvo", rekao je Piperović.

Dodao je i da će od tužilaštva tražiti da uporede dan i vrijeme oduzimanja vozila, koje je policija zaplijenila tokom pretresa hotela Podgorica.

"Da uporede dan i vrijeme oduzimanja, dan i vrijeme kada tužilac traži sudiji nalog za pretres, i dan i vrijeme kad sudija to dozvoljava", kazao je on.

Bonus video: