Piperović: Policija da vrati automobile Easy drive-u da država ne bi trpjela štetu

"Automobili tamo stoje bez ikakve potrebe. Nisu našli što su tražili. Nema šteka za oružje, nema DNK, ima samo gasni pištolj čija je nabavka građanima dozvoljena. Ako nemaju problem što će iživljavanje radi ispunjenja želja Abazoviću platiti državu, neka istraju 90 dana", rekao je advokat

16738 pregleda 63 reakcija 63 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Advokat Zoran Piperović pozvao je Upravu policije da kompaniji Easy drive vrate privremeno oduzete automobile, kako država ne bi trpjela štetu.

"Što treba da uradi službeno lice kada vidi da nema više osnova da drži tuđu pokretnu stvar, koju je pri tom uzeo prije nego je pribavio odbrenje za tako nešto, od strane nadležnog suda, zbog čega će ići prijava protiv lica koja su tu službenu radnju izvršila. Tu službenu radnju izvršili su po nalogu straješina, a te straješine po naređenju (Filipa) Adžića i (Dritana) Abazovića", kazao je on.

Piperović je poručio da institucionalno inaćenje ne priliči profesionalcima.

"Niti oni treba da sjutra da trpe zbog sumanutih hirova političara koji sada obnašaju funkcije koje obnašaju. Automobili tamo stoje bez ikakve potrebe. Nisu našli što su tražili. Nema šteka za oružje, nema DNK, ima samo gasni pištolj čija je nabavka građanima dozvoljena. Ako nemaju problem što će iživljavanje radi ispunjenja želja Abazoviću platiti državu, neka istraju 90 dana. Upućen im je zahtjev da ih vrate. Kako hoće. Znaju da nema - dokle hoće", poručio je pravni zastupnik kompanije Easy drive, koja je u vlasništvu Aleksandra Mijajlovića.

Šest luksuznih automobila te kompanije policija je oduzela tokom racije u hotelu Podgorica.

Bonus video: