Tri osobe uhapšene u Nikšiću zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

"M.B. (23) i K.B. (23) su tom prilikom zadobili povrede, M.B. u vidu loma nosne i sinusne kosti, a K.B. u vidu preloma vilične kosti", kazali su iz policije

4915 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tri osobe uhapšene su u Nikšiću zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"U događaju od 2. avgusta u kojem su dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede, policija je identifikovala i uhapsila N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Oni su, kako se sumnja, tokom te noći ispred ugostiteljskog objekta "Montenegro pub"u ulici Novice Cerovića, kako je saopšteno, fizički napali M.B. (23) i K.B. (23), koji su tom prilikom zadobili povrede, M.B. u vidu loma nosne i sinusne kosti, a K.B. u vidu preloma vilične kosti.

"Osumnjičeni N.G., N.R. i M.M. su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću uhapšeni", saopšteno je iz Uprave policije.

Podsjećamo, kako se navodi u saopštenju, da su N.G. i N.R. u prethodnom mjesecu, takođe krivično procesuirani zbog izvršenja istovrsnih krivičnih djela protiv života i tijela, gdje su na isti način dvojici mladića nanijeli teške tjelesne povrede sa prelomom kosti lica – vilice.

"Osim toga, pripadnici Odjeljenje bezbjednosti Nikšić su pokrenuli prekršajni postupak protiv odgovornog lica u pravnom licu ugostiteljskog objekta „Montenegro pub”, a shodno članu 36 Zakona o javnom redu i miru, zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, a za koji prekršaj je zaprijećena novčana kazna u iznosu do 1.000 eura. Takođe, policijski službenici su pokrenuti prekršajni postupak i protiv pravnog lica po istom osnovu, a shodno Zakonu o javnom redu i miru, za koji prekršaj je zapriječena novčana kazna od 1.500 eura", kazali su iz UP.

Zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u još dva ugostiteljska objekta policijski službenici će, kako se navodi, pokrenuti prekršajne postupke protiv pravnih lica i odgovornih lica u pravnim licima.

Bonus video: