Tokom "Lake festa" uhapsili 14 vozača, tri osobe uhapšene zbog droge

Festival u Nikšiću tokom tri noći, prema podacima policije, posjetilo oko 15 hiljada osoba

3890 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Nikšićka policija je sankcionisala 69 osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola i deset osoba zbog zloupotrebe narkotika, tokom trodnevnog muzičkog festivala "Lake fest" na Krupcu, koji je završen sinoć.

Uprava policija je saopštila da je tu muzičku manifestaciju tokom tri noći posjetilo oko 15.000 osoba iz Crne Gore i okruženja.

"Tokom petka, subote i nedjelje, preduzimajući mjere pojačane kontrole bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici su sankcionisali 69 vozača zatečenih da upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, u vezi čega su podnijeli 40 prekršajnih prijava, izdali 29 prekršajnih naloga i lišili slobode 14 lica", saopšteno je iz policije.

Navode da su od 4. do 6. avgusta registrovane dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, te da nije bilo narušavanja javnog reda i mira, kao ni počinjenih krivičnih djela.

Policijski službenici su prekršajno procesuirali deset osoba zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga, od kojih su uhapšene tri osobe.

Bonus video: