Plavska policija uhapsila više osoba: Sumnja za nasilje u porodici, pucanje na javnom mjestu, tešku krađu...

"Plavska policija je postupala po prijavi porodičnog nasilja i izašla na lice mjesta. R.R. je kako se sumnja, djelo izvršio na štetu supruge na način što joj je prvo upućivao riječi uvrjedljive sadržine, a potom joj zadao i udarac u predjelu glave", piše u saopštenju

4782 pregleda 1 komentar(a)
Plav (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Plav (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Plavska policija podnijela je četiri krivične prijave zbog krivičnih djela, a dva vozača procesuirali zbog prekršaja, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je policija u Plavu uhapsila R.R. (52) iz tog grada sa prebivalištem u Cirihu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

"Plavska policija je postupala po prijavi porodičnog nasilja i izašla na lice mjesta. R.R. je kako se sumnja, djelo izvršio na štetu supruge na način što joj je prvo upućivao riječi uvrjedljive sadržine, a potom joj zadao i udarac u predjelu glave", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da su postupajući po prijavi da je došlo do upotrebe vatrenog oružja na javnom mjestu pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Plav uhapsili M.R. (31) iz Gusinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"On je, kako se sumnja, 7. avgusta, upravljao vozilom u koloni vozila – svatovskoj i upotrebom vatrenog oružja ispalio šest hitaca u vazduh. Policija je od njega oduzela pištolj, dva okvira i 14 komada municije", piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su rekli i da je, plavska policija u saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti Podgorica uhapsila M.M. (68) iz Alžira, koji je posjedovao ličnu kartu za azilante, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

"On je, kako se sumnja, u ranim jutarnjim časovima nasilno ušao u jednu porodičnu kuću u selu Komarača i iz unutrašnjosti kuće otuđio četiri komada zlatnog nakita, 70 eura i mobilni telefon. On je lišen slobode u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije je saopšteno i da je plavska policija uhapsila i L.L. (32) zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

"On je izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, a kojom prilikom je utvrđeno da je upravaljao vozilom pod djestvom alkohola u koncentraciji od 3,05 g/kg", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju piše i da su pripadnici saobraćajane policije uhapsili A.M. koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,70 g/kg.

"On je tom prilikom izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom", poručili su iz Uprave policije.

Navodi se i da je zbog vožnje pod dejstvom alkohola uhapšen i F.K. (28) iz Plava.

"On je vozilom upravljao pod djestvom alkohola u koncentraciji od 1,80 g/kg", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: