Nikšić: Uhapšena jedna osoba zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

Iz UP podsjećaju da su prethodno uhapšeni N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23)

13764 pregleda 44 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

S.R. (28) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je tokom noći 2. avgusta zajedno sa još tri osumnjičena napao M.B. (23) i K.B. (23) i nanio im teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz UP podsjećaju da su prethodno uhapšeni N.G. (29), N.R. (27) i M.M. (23).

"Oni su, kako se sumnja, tokom noći 2. avgusta ispred ugostiteljskog objekta „Montenegro pub” u ulici Novice Cerovića fizički napali oštećene M.B. (23) i K.B. (23), koji su tom prilikom zadobili teške tjelesne povrede, M.B. u vidu loma nosne i sinusne kosti, a K.B. u vidu preloma vilične kosti", navodi se u saopštenju UP.

Iz UP poručuju da su "pored ovih aktivnosti radnje policije usmjerene na utvrđivanju okolnosti i postojanja osnova sumnji da li je neko od lica koja su predmet operativne obrade pokušalo da spriječi dokazivanje ovog krivičnog djela, na način što je izbrisalo video-zapis sa nadzornih kamera u objektu i ispred objekta, koji se isključivo odnosi na sami događaj."

U saopštenju se navodi da su na teritoriji nadležnosti Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad” u julu registrovana i prijavljena ukupno 54 krivična djela, od čega su rasvijetljena 53, dok je procesuirano 45 fizičkih i dva pravna lica.

Iz UP su zaključili da je na osnovu statističkih parametara, obavještajnih podataka, policijsko – tužilačkih istraga i pokrenutih sudskih postupaka stanje bezbjednosti ovog regionalnog centra veoma povoljno i stabilno.

Bonus video: