Milović: Grupaciji koja ima milijarde, za tri godine našli su petarde

"Mafija se najbolje štiti neznanjem i nestručnošću, to je upravo ono što smo od Abazovića i Adžića vidjeli za ove tri godine koliko imaju monopol nad bezbjednosnim sektorom i ovo je upravo razlog zbog kog su oni trajno isključeni iz ovog sektora, koja god vlada bila"

30629 pregleda 46 reakcija 48 komentar(a)
Milović, Foto: Boris Pejović
Milović, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je da se "mafija najbolje štiti neznanjem i nestručnošću" i da je to "ono što se vidjelo" od premijera Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića.

"Sjećate li se kada su me Dritan Abazović i Filip Adžić zbog kritike na račun ove akcije optužili da sam na strani mafije i da štitim mafiju? Epilog njihove 'velike' akcije, u kojoj su zaplijenili gasni pištolj i petarde, je prekršajni nalog od 50 eura (slovima: pedeset eura)", napisao je Milović na platformi X (bivši Tviter).

Milović je komentarisao to što je epilog racije u soliteru kod hotela Podgorica prekršajni nalog od 50 eura koji je policija napisala Milanu Milikiću .

"Grupaciji koja ima milijarde, za tri godine našli su petarde. Moja poruka, i tad i sad, je bila da se ne radi o stvarnoj borbi protiv mafije nego o političko-propagandnoj akciji u svrhu samopromocije koja neće dati rezultat. Ponoviću, mafija se najbolje štiti neznanjem i nestručnošću, to je upravo ono što smo od Abazovića i Adžića vidjeli za ove tri godine koliko imaju monopol nad bezbjednosnim sektorom i ovo je upravo razlog zbog kog su oni trajno isključeni iz ovog sektora, koja god vlada bila", napisao je Milović.

Bonus video: