Podgorica: Jedna osoba osumnjičena za krađu novca iz kladionice i prodavnice, druga za krađu električnog trotineta

"Naime, krivično djelo razbojništvo izvršeno u decembru 2022. godine na teret se stavlja D.Z. koji je kako se sumnja, iz jedne sportske kladionice u centru Podgorice otuđio novac"

11936 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

D.Z. je osumnjičen za krađu novca iz sportske kladionice u centru Podgorice u decembru 2022. kao i za krađu novca iz jedne prodavnice u naselju Zabjelo.

Iz Uprave policije je saopšteno da je protiv njega podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo krađa.

"Naime, krivično djelo razbojništvo izvršeno u decembru 2022. godine na teret se stavlja D.Z. koji je kako se sumnja, iz jedne sportske kladionice u centru Podgorice otuđio novac. U istom periodu ovo lice je izvršilo i krađu na štetu jednog maloprodajnog objekta koji se nalazi u naselju Zabjelo, odakle je takođe otuđio određenu količinu novca. Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo krađa", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi i da će zbog krađe koja se dogodila 2. avgusta na štetu jedne osobe krivično odgovarati S.Z.

On je uhapšen jer je navodno od oštećenog ukrao električni trotinet.

Bonus video: