Piperović: Dio policije postao istureno odjeljenje GP URA, neki ne smiju ništa da urade od Adžića i Abazovića

Advokat predložio Upravi policije da vrate kompaniji Aleksandra Mijajlovića automobile "koje su zaboravili da su uzeli"

26301 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Piperović, Foto: Boris Pejović
Piperović, Foto: Boris Pejović

Pravni zastupnik kompanije "Easy Drive", advokat Zoran Piperović kazao je da je Uprava policije, odnosno njen dio, postala istureno odjeljenje Građanskog pokreta URA.

"Pretpostavljam da će novi ministar MUP-a vrednovati ponašanje pojednih pripadnika te Uprave, a posebno oko uzimanja, načina uzimanja i zadržavanja auta jedne privatne rent-a-car agencije. Gore od profesionalne zloupotrebe, inaćenja i pravljenja ćefa ministru policije je uporno insistiranje na tome. Jasno je da neki ne smiju ništa da urade od (Filipa) Adžića i moga komšije (Dritana) Abazovića. Sve može da se završi na sudu ako i dalje inatno, bez ikakvog razloga drže auta koja su uzeli, a ne znaju zašto su ih uzeli", rekao je Piperović.

Dodao je da će, ukoliko dođe do suda, akteri pokušati da sa sebe skinu odgovornost izjavama - "Nisam ja".

"Pretpostavljam da će biti - nisam ja, nismo mi, naređeno nam je", kazao je.

Pjperović je predložio Upravi policije da vrate kompaniji Aleksandra Mijajlovića automobile "koje su zaboravili da su uzeli". "Na kojima ništa ne rade. Sve ovo je, po meni, po malo dio partijskog cirkusa", rekao je on.

Automobili firme "Easy Drive", koja je u vlasništvu Mijajlovića, nekadašnjeg suvlasnika Bemaksa, privremeno su oduzeti tokom racije u soliteru kod hotela Podgorica u julu.

Bonus video: