Danilovgrad: Uhapšeni osumnjičeni za otmicu

Nepoznata osoba policiji prijavila da je nakon otmice fizički napadana dok nije obezbjedila novac u iznosu od 1.500 eura, koji je duži vremenski period dugovao osumnjičenima zbog građevinskih radova koje nije završio u dogovorenom vremenu

22200 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Danilovgrađani Darko Lalević (36) i Dragan Lalević (38) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli jednu osobu.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije oštećeni je juče, 18. avgusta, došao u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad i prijavio otmicu koja je kako je naveom, izvršena na njegovu štetu 16. avgusta oko 20.30 časova u Danilovgradu.

"Nakon što je oštećeni fizički napadnut i nasilno uguran u vozilo bez registarskih oznaka, isti je odvezen u pravcu naselja Martinići i seoskog groblja gdje su nepoznata lica, po njegovom kazivanju, nastavila sa fizičkim napadima sve dok nije obezbjedio novac u iznosu od 1.500 eura, koje je duži vremenski period dugovao osumnjičenima zbog građevinskih radova koje nije završio u dogovorenom vremenu", piše u saopštenju policije.

Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

"D.L. i D.L. su lišeni slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo otmica. Oni će danas biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost. Preduzimaju se mjere i radnje u cilju identifikacije i ostalih izvršilaca ovog krivičnog djela", piše u saopštenju.

Bonus video: