Pritvor do 30 dana osumnjičenima za nasilničko ponašanje u Dodošima

Pritvor se, saopšteno je iz Osnovnog suda u Cetinju, određiuje zbog postojanja opasnosti da bi R.D. i I.D. sa slobode uticali na svjedoke

18348 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sudija za istragu Osnovnog suda u Cetinju, Borko Lončar, odredio je pritvor do 30 dana Podgoričanima R.D.(49) i I.D. (34) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako je saopšteno iz Osnovnog suda u Cetinju, I.D. se sumnjiči i za nanošenje teških tjelesnih povreda.

U saopštenju se navodi i da se pritvor određiuje zbog postojanja opasnosti da bi R.D. i I.D. sa slobode uticali na svjedoke.

"Koje je potrebno saslušati u daljem toku postupka, a na okolnosti predmetnog događaja u kome je došlo do više tjelesnih povreda kao i materijalne štete na lokalu, automobilima i barci", piše u saopštenju Osnovnog suda u Cetinju.

I.D. i R.D. su uhapšeni prije par dana zbog sumnje da su fizički nasrnuli na Cetinjanina I.B. (47) ispred jednog ugostiteljskog objekta u Dodošima, u srijedu 16. avgusta.

Prema pisanju Cetinjskog lista I.D. i R.D. se sumnjiče da su, nakon svađe, u kojoj je vlasnik lokala V.P. navodno razdvajao zavađene, motornim testerama demolirali taj objekat, slomili vanbrodski motor na gliseru, oštetili auta "BMV" i "reno klio" koji su bili na parkingu i pobjegli.

Bonus video: