Podgorica: Dvije osobe će krivično odgovarati zbog neovlašćene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Protiv D.A. (18) je podnijeta krivična prijava, dok je maloljetnik star 16 godina uhapšen

15026 pregleda 5 komentar(a)
Droga zaplijenjena u bulevaru Pera Ćetkovića, Foto: Uprava policije
Droga zaplijenjena u bulevaru Pera Ćetkovića, Foto: Uprava policije

Službenici podgoričke policije su podnijeli krivičnu prijavu protiv D.A. (18) i uhapsili jednu maloljetnu osobu zbog sumnje da su proizvodili, držali i stavljali u promet opojne droge, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da su pripadnici podgoričke policije na Trgu nezavisnosti kontrolisali D.A. (18) priliko čega su pronašli dva pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana, jednu ručno pravljenu cigaretu sa istim sadržajem, kao i dvije tablete žute boje za koje se sumnja da su ekstazi.

"Protiv D.A. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", dodaje se u saopštenju.

Droga zaplijenjena na Trgu nezavisnosti
Droga zaplijenjena na Trgu nezavisnostifoto: Uprava policije

Navodi se da su policijski službenici u Bulevaru Pera Ćetkovića, kontrolisali vozilo i lica koja su se nalazila u njemu, te je tom prilikom kod jednog maloljetnika starog 16 godina pronađeno 13 manjih pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana, ukupne težine oko 20 grama.

Droga zaplijenjena u bulevaru Pera Ćetkovića
Droga zaplijenjena u bulevaru Pera Ćetkovićafoto: Uprava policije

"Po nalogu tužioca on je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: