Bijelo Polje: Krivična prijava protiv osumnjičenog da je pucao u saobraćajni znak

"U saradnji sa tužiocem u ODT u Bijelom Polju protiv M.Č. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Uprave za saobraćaj Crne Gore", navodi se u saopštenju

5151 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Bijelom Polju podnijela je krivičnu prijavu protiv M.Č. (21) zbog sumnje da je pucao u saobraćajni znak, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever", Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje identifikovali su i procesuirali lice koje je upotrebom lovačke puštke oštetio saobraćajni znak u mjestu Tješanj na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja", navodi se u saopštenju UP.

Policija je, kako se dodaje, uvidom u video materijal objavljen na društvenim mrežama utvrdila da je jedno lice ispalilo projektil iz lovačke puške u saobraćajni znak na pomenutoj lokaciji.

"Pristupljeno je identifikaciji ovoga lica, te su pripadnici policije došli do sumnje da je počinilac M.Č. iz Bijelog Polja", kazali su iz Uprave policije.

U saradnji sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Bijelom Polju protiv M.Č. podnijeta je, kako se navodi u saopštenju, krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Uprave za saobraćaj Crne Gore.

Bonus video: