Ulcinjaninu određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pet godina proganjao i ucjenjivao žensku osobu

"Pritvor je osumnjičenom određen na osnovu čl.175 st.1 tač.2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku zbog postojanja opasnosti da bi osumnjičeni ukoliko bi se našao na slobodi mogao uništiti dokaze kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela"

12284 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ulcinjaninju Mahmudu Cungiću (39) određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je pet godina proganjao i ucjenjivao jednu žensku osobu. Odluku da ga pošalje iza rešetaka donijela je sutkinja za istragu Osnovnog suda u Ulcinju, Sanja Mirović.

"Sudija za istragu Osnovnog suda u Ulcinju Sanja Mirović odredila je dana 25.08.2023.god. pritvor prema osumnjičenom C.M.(39) iz Ulcinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela proganjanje iz čl.168a Krivičnog zakonika Crne Gore i ucjena iz čl.251 Krivičnog zakonika Crne Gore. Pritvor je osumnjičenom određen na osnovu čl.175 st.1 tač.2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku zbog postojanja opasnosti da bi osumnjičeni ukoliko bi se našao na slobodi mogao uništiti dokaze kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnih djela", saopšteno je iz tog suda.

Bonus video: