Nikšićanin prijavio da je pretučen, uhapšen osumnjičeni

Uhapšenom se sumnjiči za nanošenje teške povrede

11185 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je M.L. (54), koji se sumnjiči da je fizički napao jednog muškarca u ulici Vuka Karadžića i tom prilkom mu nanio tešku povredu.

Uprava policija saopštila je da im je oštećeni sinoć naveo da je prvo verbalno, a onda i fizički napadnut od strane jedne osobe.

"Oštećenom je sinoć oko 19 časova, dok se nalazio u ulici Vuka Karadžića, jedno lice zadalo udarac u predjelu glave kojom prilikom je zadobio tešku tjelesnu povredu konstatovanu od strane ljekara u Medicinskom centru Nikšić gdje mu je ukazana ljekarska pomoć", navodi se u saopštenju.

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Nikšiću je događaj kvalifikovao kao krivično djelo – teška tjelesna povreda, te naložio da se preduzmu radnje kako bi se identifikovao počinilac.

"Nikšićka policija je identifikovala lice M.L. (54) od kojeg je u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić prikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na okolnosti događaja. Po nalogu postupajućeg tužioca M.L. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda i on će u zakonskom roku biti priveden tužiocu na dalju nadležnost", zaključuju iz policije.

Bonus video: