U Srbiji uhapšena tri državljanina Crne Gore, za jednim raspisana Interpolova potjernica

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su crnogorske državljane B.P. (1986), R.B. (1976) i B.B. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga"

62679 pregleda 77 reakcija 18 komentar(a)
Beogradska policija hapsi jednog od državljana Crne Gore, Foto: Printscreen YouTube/MUP Srbije
Beogradska policija hapsi jednog od državljana Crne Gore, Foto: Printscreen YouTube/MUP Srbije

Državljani Crne Gore B.P. (1986), R.B. (1976) i B.B. (1988) uhapšeni su u Srbiji zbog sumnje da su prodavali marihuanu, saopštio je MUP Srbije, a prenosi RTS.

Kako se navodi za jednim od njih raspisana je i međunarodna potjernica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična djela.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su crnogorske državljane B.P. (1986), R.B. (1976) i B.B. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", saopštio je MUP Srbije.

Navodi se da je osumnjičeni B.P, za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična djela, tereti se i za krivično djelo falsifikovanje službene isprave s obzirom na to da je kod njega policija prilikom hapšenja pronašla falsifikovanu ličnu kartu druge države.

Dodaju da je policija prilikom pretresa kuće i stana u Kovinu, u kojima B.P. neprijavljeno boravi, pronašla više od 20 kilograma marihuane, vagicu sa tragovima opojne droge, kao i oko 20.000 eura.

Zaplijenjena marihuana
Zaplijenjena marihuanafoto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video: