U Rožajama uhapšen osumnjičeni za krađu

"1. septembra oko 17.00 časova rožajskoj policiji prijavljeno je da je iz jednog ugostiteljskog objekta nepoznato lice, tokom prethodne noći ukralo novac u iznosu od 2.300 eura", navodi se u saopštenju

3771 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Rožajama je uhapsila S.B. (26) zbog sumnje da je u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu ukrao 2.300 eura, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi u saopštenju, kod njega je, u trenutku hapšenja pronađeno 1.100 eura, dva manja pakovanja, jedno sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, dok drugo sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain.

"Intenzivnim radom na terenu policijski službenici došli su do sumnje da je izvršilac krivičnog djela S.B. iz Rožaja, koji je bio nedostupan nadležnim organima i za njim je raspisana lokalna potraga", navodi se u saopštenju.

On je lociran ali se, kako se navodi, nakon što je primijetio policijske službenike dao u bjekstvo.

"Nedugo zatim je pronađen i uhapšen", navodi se u saopštenju.

Protiv S.B. je, kako se navodi u saopštenju UP, podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga u redovnom postupku, dok je uhapšen po nalogu tužioca zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

"1. septembra oko 17.00 časova rožajskoj policiji prijavljeno je da je iz jednog ugostiteljskog objekta nepoznato lice, tokom prethodne noći ukralo novac u iznosu od 2.300 eura", navodi se u saopštenju.

Nakon zaprimljene prijave službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, dodaje se u saopštenju, od oštećenog prikupili obavještenja na okolnosti događaja, te izvršili uviđaj na licu mjesta i utvrdili da na objektu nema tragova obijanja niti premetačine stvari u unutrašnjosti.

"O događaju je obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se u konkretnom slučaju radi o krivičnom djelu krađa", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: