Uhapšen Budvanin osumnjičen za prodaju heroina

"Kontrolom M.M. policija je pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko 12,5 grama, kao i dvije tablete sa liste opijata", kazali su iz UP

7095 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuhtterstock
Ilustracija, Foto: Shuhtterstock

Budvanin M.M. (41) uhapšen je u Podgorici nakon što je policija kod njega pronašla i oduzela tri pakovanja heroina, kao i dvije tablete sa liste opijata, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Podgorička policija je 5. septembra oko 18.45 časova na Bulevaru Šarla de Gola izvršila kontrolu vozila marke "VW Polo" budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.N. (38) iz Budve, a u kojem se nalazio M.M.", navodi se u saopštenju.

Budvanin je, kako je rečeno, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

"Kontrolom M.M. policija je pronašla i oduzela tri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko 12,5 grama, kao i dvije tablete sa liste opijata. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.M. stavljao u tzv. ulični promet opojnu drogu heroin, te da je u više navrata prodavao heroin licu M.N.", piše u saopštenju UP.

Iz UP su kazali da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio njegovo hapšenje zbog sumnje da je izvršio pomenuto krivično djelo.

Bonus video: