Pljevlja: Dvije krivične i jedna prekršajna prijava protiv dvije osobe

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je N.Č. kupio navedene droge od I.K., a koji je, dodaje se, u drugoj aktivnosti uhapšen kada je kod njega pronađeno oko kilogram marihuane i 160 grama spida", navodi se u saopštenju

5125 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuterstock
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Policija u Pljevljima podnijela je dvije krivične i jednu prekršajnu prijavu protiv dvije osobe iz tog grada, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su podnijeli krivičnu prijavi protiv N.Č. (53) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, pljevaljska policija je zaustavila i kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao N.Č., kojom prilikom su na prednjem i zadnjem dijelu vozila zatečene različite registarske oznake.

"Provjerom je utvrđeno da su za navedeno vozilo izdate budvanske registarske oznake, te da je N.Č. na pomenuto vozilo stavio neistinite isprave – registarske oznake, a koje su izdate za druga vozila", navodi se usaopštenju.

Policija je, kako su naveli, pregledom ovog vozila pronašla i oduzela dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuna, kao i manju količinu materije za koju se sumnja da je hašiš.

"Protiv N.Č. je podnijeta i prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz člana Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", saopšteno je iz UP.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje, navodi se u saopštenju, da je N.Č. kupio navedene droge od I.K., a koji je, dodaje se, u drugoj aktivnosti uhapšen kada je kod njega pronađeno oko kilogram marihuane i 160 grama spida.

"Pljevaljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: