Uhapšeni Vulanović i Vučinić, osumnjičeni da su pretukli državljane Turske

Vulanović i Vučinić, kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeni su danas u prostorijama Osnovnog suda u Kotoru po naređenju v.d. direktora Uprave policije Nikole Terzića.

53384 pregleda 161 reakcija 48 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Policajci Slobodan Vulanović i Marko Vučinić uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djela nasilničko ponašanje na štetu turskih državljana 27. avgusta.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Vulanović i Vučinić uhapšeni su danas u prostorijama Osnovnog suda u Kotoru po naređenju v.d. direktora Uprave policije Nikole Terzića.

Za Vulanovićem i Vučinićem bile su raspisane i potjernice zbog sumnje da su na plaži Ploče sa još tri osobe pretukli dvojicu turskih državljana.

"Nakon lišenja slobode, sprovedeni su u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor, gdje su zadržani i oni će sjutra biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, na dalju nadležnost i postupanje. Policijski službenici S.V. i M.V. su nakon podnošenje krivične prijave protiv njih u vezi događaja na plaži Ploče, u kojem su učestvovali, sve do danas bili nedostupni nadležnim državnim organima", piše u saopštenju.

Bonus video: