Kovač: Obijanjem depoa Višeg suda u Podgorici narušen integritet jedne od najznačajnijih sudskih instanci

"Simptomatično je da se ovaj slučaj dogodio u objektu u kom postoji video nadzor, kao i fizičko obezbjeđenje, pa se nadamo da će ovaj nemio događaj biti vrlo brzo riješen, te da isti neće uticati na sprovođenje već započetih postupaka pred Višim sudom u Podgorici"

19364 pregleda 36 reakcija 31 komentar(a)
Kovač, Foto: Boris Pejović
Kovač, Foto: Boris Pejović

Ministarstvo pravde pozvalo je nadležne institucije da hitno rasvijetli sve okolnosti slučaja obijanja depoa Višeg suda u Podgorici.

U saopštenju Biroa za operativnu komunikaciju koje potpisuje ministar pravde Marko Kovač, ističe se da se obijanjem grubo narušava integritet jedne od najznačajnijih sudskih instanci u Crnoj Gori.

"Povodom današnje objave da je obijen dio depoa Višeg suda u Podgorici, Ministastvo pravde poziva nadležne institucije na hitnu reakciju koja za cilj mora imati rasvjetijavanje svih okolnosti ovog slučaja kojim se grubo narušava integritet jedne od najznačajnijih sudskih instanci u Crnoj Gori. Simptomatično je da se ovaj slučaj dogodio u objektu u kom postoji video nadzor, kao i fizičko obezbjeđenje, pa se nadamo da će ovaj nemio događaj biti vrlo brzo riješen, te da isti neće uticati na sprovođenje već započetih postupaka pred Višim sudom u Podgorici", piše u saopštenju.

Bonus video: