Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen da je napao službenicu Komunalne policije, bacio njen fotoaparat...

Sumnja se da je D.L. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari

8693 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

D.L. (37) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je napao službenicu Komunalne policije, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da se sumnja da je D.L. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, a koja je navodno izvršio na štetu službenice Komunalne policije Opstine Nikšić i državne imovine.

"Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je, 16. septembra obaviještena od strane oštećene službenice Komunalne policije, da je dok je obavljala neposredne aktivnosti – poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, njoj nepoznato muško lice prema kome je započela službenu radnju u cilju fotografisanja počinjenog prekršaja, fizički napalo na način što joj je rukom istrglo fotoaparat, a zatim joj uputilo više prijetnji", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je osoba koja je napala i prijetila službenici Komunalne policije potom bacila fotoaparat na beton te da se aparat tom prilikom oštetio.

Osumnjičeni je navodno i dalje nastavio da službenici prijeti, nakon čega je pobjegao.

Bonus video: