Dvije čaure pronađene nedaleko od mjesta na kom su odstrijeljene divokoz

Kolašinskoj policiji je 18. septembra prijavljeno da je sedam dana ranije, u mjestu Lastva, u blizini Jagnjećeg katuna, ubijeno pet divokoza

22204 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG

Dvije čaure pronađene su stotinjak metara od mjesta na kom su odstrijeljene divokoze, nadomak Kapetanovog jezera, kazali su Vijestima iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, kolašinskoj policiji je 18. septembra prijavljeno da je sedam dana ranije, u mjestu Lastva, u blizini Jagnjećeg katuna, ubijeno pet divokoza.

"Dana 18. 09. 2023. godine dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, upravnik Lovačkog društva Manastir Morača, Rajko Medenica, prijavio je da je dana 11. 09. 2023. godine u mjestu Lastva u blizini Jagnjećeg katuna, Kapetanovo jezero, opština Kolašin, ubijeno 5 divokoza ( različitog pola i starost), kao i da su od strane lovočuvara pronađene dvije čaure", kazali su iz UP.

Pojašnjavaju da su policijski službenici iz Kolašina, zbog uviđaja, po nalogu državne tužiteljke Maje Šćepanović, sjutradan izašli na lice mjesta.

"Zajedno sa lovočuvarima i veterinarom, ali su na licu mjesta zatečeni ostaci divljači (skelet, koža). Dvije čaure su pronađene od starne lovočuvara pet dana nakon događaja, nekih 100 metara od lica mjesta", kazali su iz UP.

Bonus video: