Uhapšeno više osoba osumnjičenih za prodaju dorge i razbojništvo

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšeni su I.K. (38), M.R. (18) i S.A. (29) i S.M. (19)

2575 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policije uhapsila je osumnjičene za razbojništvo i prodaju droge.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšeni su I.K. (38), M.R. (18) i S.A. (29) i S.M. (19).

U saopštenju se navodi da su pretresom kuća i drugih prostorija koje koristi I.K. (38) u Golubovcima pronađene dvije vage za precizno mjerenje, 15 komada tableta ksalola, šest komada tableta ksanaksa, kao i tri komada tableta buprenorfina, te 19 manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Navodi se da je pretresom pronađen i okvir od automatske puške kao i četiri komada pištoljske municije.

"Sa pomenutim je upoznat tužilac po čijem je nalogu I.K. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Policija je uhapsila i M.R. (18) koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Kod njega je kontrolom policija pronašla četiri pvc pakovanja sa ukupno 55 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i vagu za precizno mjerenje".

U saopštenju policije se navodi i da je jedna usoba navela da su je u Ulici španskih borava fizički napala dvije njoj nepoznate osobe i da su joj uz upotrebu fizičke snage ukrale tablet i određenu količinu novca.

"Policija je identifikovala počinioce S.A. (29) i S.M. (19) koji su dovedeni u službene prostorije, od njih su prikupljena obavještenja na zapisnik, te su po nalogu tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo", piše u saopštenju policije.

Bonus video: