U Pljevljima pronađena plantaža marihuane

U toku su izviđajne mjere i radnje

8512 pregleda 28 reakcija 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pljevaljska policija uhapsila je A.Dž. (39) zbog sumnje da je omogućio uživanje opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Djelo je izvršio na način što je nabavio marihuanu i omogućio uživanje te opojne droge S.S. (27) iz Pljevalja", kazali su iz UP.

Protiv S.S. je, kako navode, podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"Službenici Odeljenja bezbjednosti Pljevlja su u drugoj polovini mjeseca septembra preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. „ulične“ distribucije narkotika zaplijenili određenu količinu opojnih droga marihuane, hašiša i amfetamina i po tom osnovu krivično i prekršajno procesuirali šest lica, od kojih su dva lica lišena slobode zbog izvršenih krivičnih djela", piše u saopštenju policije.

Policija u Pljevljima je, kako je rečeno, locirala i pronašla na određenoj lokaciji planatažu marihuane, sa koje su izuzeli 117 stabljika marihuane.

"U vezi navedenog u toku su izviđajne mjere i radnje u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: